MDŽ - 8. marec: Ktorý produkt rozdávame tento rok zadarmo?

MDŽ - 8. marec: Ktorý produkt rozdávame tento rok zadarmo?

Odpoveď prírody na Pigmentáciu a Starecké Škvrny: Hydrolina z Jedle Bielej Reading MDŽ - 8. marec: Ktorý produkt rozdávame tento rok zadarmo? 3 minutes

Každý rok 8. marca rozdávame jeden z našich bestsellerov zadarmo.

Dôvodom je náš hlavný cieľ: predstaviť prírodnú kozmetiku čo najväčšiemu počtu ľudí, pretože veríme, že príroda má odpovede na všetky problémy.

Ako to robíme? - Vďaka vám <3

Spočiatku sme boli odkázaní sami na seba, avšak v istom momente nás naši verní zákazníci začali podporovať tým, že 8. marca dostali 2-3 výrobky navyše. Tieto prostriedky sme reinvestovali, aby sme každý rok dosiahli väčší účinok a umožnili väčšiemu počtu ľudí testovať prírodnú kozmetiku ZADARMO.

Tento rok rozdávame našu Ružovú Hydrolinu! Sme si istí, že si ju zamilujete.🩷

- Stačí, ak 8. marca navštívite našu webovú stránku
Pre Slovensko sme pripravili 5000 fliaš

Tu je celý príbeh:

2019 - vznikla prvá kampaň k 8. marcu (MDŽ)

V roku 2019 sme pôsobili len v Bulharsku a nikto poriadne o našej značke ešte nevedel. Do 8. marca sme mali približne 300 klientov a rozhodli sme sa pre dámy urobiť niečo nezvyčajné. Zostalo nám 1000 ružových vôd a rozhodli sme sa, že budú špeciálne a rozdáme ich zadarmo.

Spätná väzba od zákazníkov bola úžasná, ale najkrajšie na tom bolo, že sme tak mohli prírodnú kozmetiku predstaviť novým ľuďom.

2020: 1 000 fliaš Levanduľového Oleja

V roku 2020 sme už predávali v 4 krajinách a rozhodli sme sa prekvapiť ľudí v celej Európe, a to 1000 fľašami levanduľového oleja. Milujeme náš levanduľový olej a chceli sme sa oň podeliť so svetom. V tomto roku sme videli, že veľa ľudí tento typ kozmetiky nikdy nepoužívalo a naozaj si ju obľúbili.

2021: 200 fliaš najobľúbenejších hydrolátov v každej krajine

V roku 2021 sa stovky fliaš našej najobľúbenejšej vody, ako je voda z medovky, harmančeková voda a ďalšie, dostali do domovov pôvabných dám v každej krajine a priniesli im príjemné pohladenie bulharskej prírody.

2022: 10 000 fliaš Levanduľovej vody - Hydrolina

Naším najpredávanejším produktom v roku 2021 bola levanduľová voda a my sme sa rozhodli urobiť niečo, čo nikto nečakal. Rozdať náš najpredávanejší produkt zadarmo. Darovali sme 10 000 fliaš! Odozva, ktorú sme dostali, bola ohromujúca. V tento deň sme rozšírili našu zákaznícku skupinu na úplne novú úroveň. Vďaka tejto iniciatíve nás ľudia poznali. Dokonca aj niektorí naši kolegovia v kancelárii o nás vedeli od roku 2022 a kampane k 8. marcu.

2023: 10 000 fliaš Hydrobiotic - Levanduľa a Mäta

Minulý rok, v roku 2023, sme rozdali ďalší nový produkt, ktorému skutočne veríme - Hydrobiotic - Levanduľa a mäta. Bol to prvý produkt, ktorý sme obohatili o postbiotické kultúry, ktoré sú pozoruhodnou inováciou v oblasti biokozmetiky. K vašim dverám sme odoslali ďalších 10 000 fliaš a pozitívne ohlasy nezostali pozadu.

2024: Ktorý produkt rozdávame tento rok zadarmo

5000 fliaš Ružovej vody - Hydrolina.

Tento rok darujeme 5000 fliaš. Je to pripomienka toho, kde sme začali a ako ďaleko sme sa dostali. Táto cesta nie je len o produktoch; je o kontaktoch, ktoré sme nadviazali, a o úsmevoch, ktoré sme vám mohli vyčariť na tvári.

InaEssentials je viac ako značka, je to rodina. Každý produkt, ktorý rozdávame, je symbolom našej vďačnosti, kúskom nášho srdca. Veríme v silu prirodzenej krásy a je nám cťou podeliť sa o ňu s vami všetkými. Tak na ďalšie roky, aby bol 8. marec výnimočný pre každú ženu!

Prosím, dámy, zostaňte také úžasné, aké ste.

S láskou,
Veselina Ralcheva

„Cieľ nad rámec zisku: Aký má naša značka vplyv“

V InaEssentials veríme v odmenu komunitám, ktoré nás podporili. Preto sme hrdí na to, že môžeme členom menšinových skupín ponúknuť pracovné príležitosti, čím im pomáhame podporovať ich živobytie a poskytujeme im lepšiu budúcnosť. Výberom našich bio produktov zlepšujete nielen svoje zdravie a krásu, ale pozitívne ovplyvňujete aj životy iných. Pridajte sa k nám urobiť zmenu ešte dnes.