ACNE a ako príbeh jednej matky pomohol viac ako 50 000 tínedžerom na Slovensku!

ACNE a ako príbeh jednej matky pomohol viac ako 50 000 tínedžerom na Slovensku!

MDŽ - 8. marec: Ktorý produkt rozdávame tento rok zadarmo? Reading ACNE a ako príbeh jednej matky pomohol viac ako 50 000 tínedžerom na Slovensku! 5 minutes Next Prírodné riešenie proti Ekzému: Organická Harmančeková Hydrolina

Akné...

Dobrý deň, som Veselina Ralcheva. Môj prvý dotyk s organickou starostlivosťou o pleť sa nezačal s problémami môjho dieťaťa, ale s zúfalou prosbou inej matky v mojom meste. Jej príbeh sa ma hlboko dotkol. Tak sa začal príbeh o tom, ako láska matky prinavrátila úsmev viac ako 50 000 tínedžerov trpiacich akné.

Bol to rok 2019, keď prišla k nám domov moja priateľka a požiadala ma o našu domácu levanduľovú vodu. Jej dcéra mala za 2 týždne maturitný ples a vážne trpela akné. Akné, ktoré spôsobovalo škody nielen na jej tvári, ale aj na jej sebavedomí a psychickom zdraví. Jej matka počula od iných, ktorým som dala levanduľovú vodu, že skutočne pomáha.

Jej dcéra sa stretávala s niečím viac ako len s akné. Bojovala so strachom a hanbou, ktoré sú nevyhnutnou súčasťou tohto problému. Maturitný ples sa blížil a ona sa skrývala doma, hanbila sa vyjsť von kvôli svojej tvári.

Neuveriteľná Premena...

Dva dni pred plesom mi niekto zaklopal na dvere. Bola to jej matka! Vrátila sa s domácim koláčom a očami žiariacimi vďačnosťou. Ukázala mi fotku svojej dcéry pred a po použití levanduľovej vody... rozdiel bol naozaj nad moje očakávania. Ona ju nazvala "kúzelná voda" a jej príbeh sa rozšíril po celom meste, vyvolávajúc vlnu zvedavosti. Videla som, že levanduľová voda pomáha mojim deťom, ale nikdy som sa nestretla s takýmto účinkom u ľudí, ktorí mali naozaj vážne kožné problémy.

To ma šokovalo! A potom som si uvedomil: naša obyčajná levanduľa má moc meniť životy. To znamenalo začiatok novej misie InaEssentials - pomáhať čo najväčšiemu počtu rodín všade na svete prostredníctvom našej Levandule, ktorá mení zúfalstvo na nádej.

Girl with Lavender Hydrolina

Magická rastlina...

Celý čas sme ho mali doslova v rukách. Sila levandule, prírodného zázraku, ktorý sa pri liečbe kožných problémov často prehliada. Bol to viac ako objav, bol to lúč nádeje pre rodinu, pre problém, ktorý sa týka tisícov ľudí. Levanduľa so svojimi upokojujúcimi a antibakteriálnymi vlastnosťami v kombinácii s našimi dlhoročnými skúsenosťami s pestovaním byliniek bola príležitosťou pomôcť tisícom ľudí trpiacich akné.

Naša levanduľa a to, čo ju robí jedinečnou...

To, čo nás odlišuje, je, že sa na naše levanduľové polia pozeráme úplne inak. Náš výnos je dvakrát nižší ako normálny, ale kvalita je nesrovnateľná, a práve to hľadajú naši zákazníci. Pri splne mesiaca zbierame žihľavu, ktorú potom použijeme ako hlavnú prísadu do nášho elixíru, ktorého ingrediencie nám poskytuje príroda. Tento odvar vyháňa všetky choroby a zachováva liečivé vlastnosti levandule, ktoré sa prenášajú do našej levanduľovej vody. Veríme, že jednou z týchto vlastností je jej jedinečný účinok proti akné, ktorý nemá žiadna iná kvetinová voda.

Ale...

Skutočná práca sa práve začala... Mali sme produkt a vedeli sme, že funguje, ale ako pomôcť čo najväčšiemu počtu ľudí? Začali sme bez akýchkoľvek očakávaní... Náš syn vytvoril webovú stránku InaEssentials počas štúdia marketingu a reklamy. Rozhodli sme sa, že to vyskúšame a spustíme reklamu na Facebooku. Spočiatku to nemalo veľký efekt, ale po týždni sa pod reklamami začali objavovať komentáre spokojných zákazníkov. Objednávky sa zvýšili a naše malé domáce podnikanie začalo rýchlo rásť.

Dodnes osobne (ja, môj syn a dcéry) odpovedáme na správy, pretože vieme, že osobný prístup je kľúčový, a hoci si to vyžaduje čas, veríme, že to stojí za to. . Dôkazom toho je viac ako 10 000 pozitívnych komentárov o našej levanduľovej vode proti akné. Je to splnený sen celej rodiny.

500 000+ Zákazníkov

Dôvera v našu levanduľovú vodu nás viedla k tomu, že sme ponúkli odvážny sľub: vrátenie peňazí v plnej výške, ak naši zákazníci nezaznamenajú výsledky. To našim zákazníkom ukázalo, že nie sme len ďalšou značkou, ktorá len sľubuje, ale svoje sľuby aj plní. Zmenili sme životy viac ako 50 000 tínedžerov v celej Európe, pričom sme si zachovali dušu a kvalitu rodinného podniku.

Naš webinaessentials.sk

 

 

Chcete to vyskúšať?

Ak aj vy chcete vyskúšať našu kúzelnú bio vodu, môžete to urobiť TU, a od nás dostanete ako darček promo kód na 15% zľavu z vašej prvej objednávky, ktorý je: ina15

Neúnavne sme sa snažili udržať naše riešenie cenovo dostupné, ale časy sa menia. Rastúci dopyt a náklady znamenajú, že tieto ceny nemôžeme udržať navždy.

Naš web: inaessentials.sk

👇 Na Webová lokalita sa môžete dostať stlačením červeného tlačidla dole: 👇

 

 

„Cieľ nad rámec zisku: Aký má naša značka vplyv“

V InaEssentials veríme v odmenu komunitám, ktoré nás podporili. Preto sme hrdí na to, že môžeme členom menšinových skupín ponúknuť pracovné príležitosti, čím im pomáhame podporovať ich živobytie a poskytujeme im lepšiu budúcnosť. Výberom našich bio produktov zlepšujete nielen svoje zdravie a krásu, ale pozitívne ovplyvňujete aj životy iných. Pridajte sa k nám urobiť zmenu ešte dnes.