Ako používať produkty InaEssentials

Ako používať produkty InaEssentials

V tomto malom blogu sme zhrnuli všetky potrebné informácie, ktoré potrebujete, aby ste mohli naplno využívať výhody našich ekologických produktov :) Tak hor sa do čítania!

Organické pleťové vody - hydroláty fungujú podobne ako tonikum, treba si vopred odlíčiť a umyť tvár pred ich použitím, aby sa ich pôsobením nečistoty ešte hlbšie do pokožky nezaniesli. Po nanesení sa neoplachujú, ale treba ich nechať pôsobiť a vstrebať sa do pokožky.

Po každom použití organickej vody je vhodné naniesť aj hydratačný krém.

ORGANICKÁ LEVANDUĽOVÁ VODA
- účinná proti prejavom jednoduchých foriem akné a mastnej pleti

Náš najúspešnejší produkt s viac ako 25 000 stálymi zákazníkmi, ktorí si ho každý mesiac objednávajú v 12 krajinách. Momentálne dostávame každodenne e-maily a správy od spokojných zákazníkov, matiek a dospievajúcich, ktorí sú vďační za tento malý darček prírody. Organická levanduľová voda je skvelým nástrojom v boji proti prejavom akné a čisteniu tváre, ktorá vám prichádza priamo z našich levanduľových záhrad do vašich rúk. Organický spôsob kultivácie vo vysokohorskom regióne pomáha zachovať liečivé vlastnosti aromatickej rastliny, a to je jedným z našich tajomstiev. :) 

Použitie: Používajte na čistenie tváre a tela ráno a večer namočením malého odličovacieho tampónu a aplikáciou priamo na pokožku. Ak je pokožka náchylná na mastenie, môže sa používať častejšie (3-4 krát denne).

Priaznivé účinky:

  • Levanduľová voda svojím antibakteriálnym účinkom pomáha vyrovnať sa s prejavmi s AKNÉ a jeho opakovaným výskytom
  • Čistí póry do hĺbky
  • Môže byť použitá ako úplne prírodná a neškodná náhrada termálnej / micelárnej vody alebo tonika
  • Upokojuje a osviežuje podráždenú pokožku a odstraňuje vyrážky a pupienky
  • Má upokojujúci a tonizujúci účinok, ktorý podporuje pokojný spánok

Vyskúšajte organickú levanduľovú vodu: TU

 

  ORGANICKÁ VODA ZO ŠKUMPY
- na ústnu hygienu a starostlivosť o ďasná

 

Tento konkrétny produkt pomohol mnohým našim priateľom a teší sa z neho celá rodina. Zaujímavosťou je, že sme jediným výrobcom organickej škumpovej vody na svete. Dôvodom je to, že plodina rastie na veľmi obmedzených miestach hlboko v lesoch, vyžaduje si veľkú nadmorskú výšku a zbierať ju bolo možné iba ručne. Máme šťastie, že máme svojich zamestnancov a sme v správnom regióne, pretože tento produkt je v súčasnosti najpredávanejšou ústnou vodou v Bulharsku a Rumunsku.

Použitie: Hlavnou funkciou organickej škumpovej vody je hygiena ústnej dutiny a používa sa ako ústna voda - po umytí zubov používajte dvakrát denne 20 - 25 ml ako ústnu vodu. Kloktajte 30 sekúnd a potom vypľujte. Škumpová voda má vynikajúci účinok na zapálené ďasná, parodontózu a rýchlo a dlhodobo odstraňuje baktérie, ktoré spôsobujú zápach z úst.

Priaznivé účinky:

  • Má vynikajúci účinok na zapálené ďasná a parodontózu, posiluje ďasná a zabraňuje krvácaniu
  • Eliminuje baktérie, ktoré spôsobujú kazenie zubov a mimoriadne rýchlo si poradí s oparmi
  • Pomáha pri bolestiach hrdla - pri prvých príznakoch zápalu treba vodu kloktať
  • / na základe spätnej väzby od zákazníkov / Pomáha pri seboroickej dermatitíde

 

 Vyskúšajte organickú škumpovú vodu: TU 

 

ORGANICKÁ ŠALVIOVÁ VODA
-proti lupinám a seborei

Náš najnovší produkt, ktorý má výborný účinok v boji proti lupinám, seborei a na rozdiel od šampónov proti lupinám, má z dlhodobého hľadiska výraznejší efekt. Tento produkt spôsobil rozruch na trhu a nie je to náhodou. Testovali sme veľké množstvo byliniek, ale účinok žiadnych z nich sa nepribližoval účinku šalvie. Dodá vlasom to, čo potrebujú, a pomocou sily prírody ich oživí.

Použitie: Nastriekajte tenkú vrstvu vody na pokožku hlavy a vmasírujte do vlasov. Voda okamžite pôsobí upokojujúco na svrbenie a naše testy ukazujú, že lupiny sa natrvalo odstránia za menej ako 14 dní používania. Odporúčame používať ráno aj večer, do mokrých alebo suchých vlasov podľa pocitu.

Priaznivé účinky:

  • Hlavnou funkciou vody je boj proti lupinám a seborei
  • Upokojuje pokožku hlavy v prípade výskytu seboroickej dermatitídy a svrbenia
  • Štúdia zverejnená v časopise Journal of Phytotherapy Research z roku 2014 zistila, že „Olej zo šalvie má štatisticky významný vplyv na zníženie kortizolu a má antidepresívny účinok, ktorý zlepšuje náladu, rovnako ako priaznivý vplyv na rovnováhu estrogénu a hormónu štítnej žľazy.“

 

  Vyskúšajte organickú šalviovú vodu: TU  

 

ORGANICKÁ RUŽOVÁ VODA
- pre všetky typy pleti

Používanie ružovej vody siaha až do starovekého Egypta, keď ju Kleopatra používala pri starostlivosti o svoju krásu. Snáď najcennejšou funkciou organickej ružovej vody je jej schopnosť regenerácie kožných buniek, vďaka čomu je skvelá pre boj so suchou a vyčerpanou pokožkou. Pomáha udržiavať rovnováhu pH pokožky, zvlhčuje ju a dodáva jej žiarivejší vzhľad. To všetko z nej robí skvelý koniec vašich každodenných očistných a osviežujúcich procedúr.

Použitie: Nanášajte ružovú vodu odličovacím tampónom a rozotierajte po celej tvári a krku (2x denne alebo viac).

Priaznivé účinky:

  •  Má tonizujúci, čistiaci a zvlhčujúci účinok na všetky typy pleti a vlasov   
  •  Jeho protizápalový účinok zabraňuje vzniku akné
  •  Pôsobí proti starnutiu pokožky a stimuluje regeneráciu buniek epidermy
  •  Dodáva vlasom dôležité výživné látky, a ak sa používa každý deň, výrazne zlepšuje lesk vlasov
  • Aromaterapia: omladzujúca vôňa povzbudzuje ducha a harmonizuje myseľ. Pôsobí povzbudzujúco a tiež prispieva k romantickej nálade. Použite ako prísadu do kúpeľa na zmiernenie stresu alebo nastriekajte do  miestnosti, na posteľné plachty alebo oblečenie

 

 Vyskúšajte organickú ružovú vodu: TU  

 

ORGANICKÁ RUMANČEKOVÁ VODA
- na ekzém a podráždenú pokožku

Rímsky harmanček rastie blízko zeme a dosahuje iba 30 cm na výšku. Má šedozelené listy, kvety ako sedmokráska a vonia ako jablko.

 Rastline sa hovorí „rastlinný lekár“, pretože má pozitívne účinky i na okolité rastliny. V súčasnosti je to jeden z najpredávanejších produktov Inaessentials vo Veľkej Británii a prevažnú väčšinu zákazníkov tvoria mamičky, ktoré kupujú tento výrobok svojim deťom na podráždenú pokožku alebo ekzémy.

Použitie: Naneste organickú harmančekovú vodu pomocou odličovacieho tampónu a rozotrite po celej postihnutej oblasti pokožky (2-3 krát denne). 

Priaznivé účinky:

Pri liečbe ekzémov a podráždenej pokožky:

  •  Harmančeková voda sa používa hlavne na ekzémy, vyrážky, rany a dermatitídu - vodu naneste pomocou odličovacieho tampónu na postihnutú oblasť tela a potom počkajte, kým sa vstrebe. Na rozdiel od všetkých druhov krémov a chemikálií, harmančeková voda prirodzene čistí a ničí mikroorganizmy zodpovedné za výskyt ekzémov.

  

Vyskúšajte organickú rumančekovú vodu: TU   

 

Od roku 2020 zaviedla spoločnosť Inaessentials politiku „Všetko pre spokojnosť zákazníka“. Vďaka tomu ponúkame vrátenie peňazí za produkt bez nutnosti fyzického vrátenia produktu a čo je najdôležitejšie (NEPRESVIEDČAME ZÁKAZNÍKA O OPAKU JEHO TVRDENIA). Stačí, ak nám napíšete číslo vašej objednávky s Vašou požiadavkou a situáciu budeme čo najústretovejšie riešiť. ✅

Všetky naše produkty Inaessentials dostupné na slovenskom trhu môžete vidieť tu: www.inaessentials.sk 

👇 Alebo kliknutím na tlačidlo nižšie 👇
📌 100% vrátenie peňazí - žiadne otázky 📝
Od roku 2021 máme politiku „všetko pre zákazníka“. To znamená, že ak nie je zákazník spokojný so svojimi produktami, ponúkame úplné vrátenie peňazí :)

„Cieľ nad rámec zisku: Aký má naša značka vplyv“

V InaEssentials veríme v odmenu komunitám, ktoré nás podporili. Preto sme hrdí na to, že môžeme členom menšinových skupín ponúknuť pracovné príležitosti, čím im pomáhame podporovať ich živobytie a poskytujeme im lepšiu budúcnosť. Výberom našich bio produktov zlepšujete nielen svoje zdravie a krásu, ale pozitívne ovplyvňujete aj životy iných. Pridajte sa k nám urobiť zmenu ešte dnes.