InaEssentials-rodina-hydrolina

Hydrolina - Organická voda, Hydrosol a Hydrolát

Aká je cesta za HYDROLINOU?

Cesta HYDROLINY je naplnená obrovským úsilím a túžbou dať vám - našim zákazníkom to najlepšie. Prešli sme prípravným procesom, ktorý trval viac ako pol roka. A teraz vám o tejto vzrušujúcej ceste povieme viac.

Áno, je tu inflácia, ale našej rodine sa podarilo „urobiť limonádu z citrónov“! :) Rozhodli sme sa, že je čas na zmenu a pohľad do budúcnosti. Tak vznikla HYDROLINA.

Na začiatok, pripravili sme si pre vás darček s prekvapením! Ale najprv vás pozývame prejsť celú cestu s nami a pokračovať v čítaní dole. :)

Tip: Hľadajte aj na tých najskrytejších miestach!

Aké sú výhody?

InaEssentials-harmančekova-hydrolina

Hydrolát, nielen voda. 

Od založenia našej rodinnej firmy vyrábame a ponúkame hydroláty. Čo je to hydrolát? Odpoveď je jednoduchá – hydroláty sa vyrábajú v procese finálnej destilácie, kde je voda vysoko nasýtená éterickými olejmi, a práve týmto sa odlišujeme od všetkých ostatných. Naše účinné produkty sú to, čo nás robí skutočne jedinečnými.

InaEssentials-jedlova-hydrolina

Čo naše hydroláty NIE SÚ:

  • Aromatické vody – ich výroba nezahŕňa ani destiláciu.
  • Kvetinové vody – pri ich výrobe ide o destiláciu, no väčšina kvetinových vôd na trhu obsahuje minimálne množstvá éterických olejov, chemikálií, konzervačných látok a alkoholu. Tým sa eliminuje malý okruh liečivých vlastností, ktoré zostali. Ide skôr o komerčný výraz.
  • Hydrosóly - otázka je diskutabilná, ale ide o veľmi všeobecný pojem, ktorý sa používa nielen pre destiláty, ale aj pre roztoky akéhokoľvek pôvodu

InaEssentials-ružová-hydrolina

To je presne dôvod, prečo sa všetky vody INA stávajú: HYDROLINOU. Presne tak, naša obľúbená ružová voda, levanduľová voda, medovková a všetky ostatné sú teraz HYDROLINA!

Široké pole použitia

InaEssentials-mätova-hydrolina

Hydroláty, ktoré vyrábame, sú verným spojencom v starostlivosti o pleť tváre, vlasov a tela! Pomáhajú v boji s:

  • Mastnou pleťou, akné, čiernymi bodkami, jazvami a pigmentáciou
  • Suchou pokožkou, podráždením, psoriázou, ekzémom a inými podráždeniami pokožky
  • Problematickou pokožkou hlavy a vlasmi, vrátane lupín, seborey, vypadávaniu vlasov
  • Problémom s ďasnami a ústnou dutinou vrátane vredov, herpesu a paradentózy
  • Plesniami na nohách a nechtoch
  • Nervovým napätím

InaEssentials-ľubovníkova-hydrolina

Okrem toho sú:

  • Úplne prírodné, pestované na organických poliach a záhradách
  • Spracované v certifikovanej modernej pálenici pre bio produkciu
  • Vhodné ako podkladová báza na rannú a večernú rutinu, príprava pleti na následnú starostlivosť
  • Vhondé na ochranu proti UV žiareniu
  • V 100% recyklovateľných fľašiach
  • Vytvorené vďaka pomoci menšinovým rodinám v našom rodnom meste; ručne zbierané oddanými, starostlivými pracovníkmi
  • Vhodné na každodenné použitie

InaEssentials-levanduľová-hydrolina

Sme radi, že ste sa dostali až sem! Sľubujeme, že nebudete ľutovať.

Nový dizajn, ekologické fľaše, kompaktnosť. 

Poháňaní naším snom rásť na celosvetovej úrovni, ako aj v súlade s prírodou, sme sa rozhodli používať 150 ml fľaše namiesto 200 ml.

Ako “odškodné“ našim zákazníkom ponúkame:

InaEssentials-nový-dizajn

Úplne nový dizajn, ktorý si zamilujete. Podarilo sa nám vytvoriť čaro vo fľaši, ktoré rozpráva príbeh našej INA rodiny. Úspešne sme spojili moderné, odvážne a nepredvídateľné s organickým, prírodným a vrelým.

InaEssentials-eco-flaše

Ekologickejšie fľaše. Pýtali sme sa sami seba: „Sú biologicky odbúrateľné, plastové alebo sklenené fľaše najbezpečnejšie pre životné prostredie? Urobili sme množstvo štúdií a konzultácií s odborníkmi na danú tému. Čo sa vyjasnilo? Väčšina biologicky odbúrateľných materiálov je skutočne lepšia, ale zvyšok je vyslovene nebezpečný. Zistili sme teda, že pokiaľ ide o fľaše, recyklovateľné materiály sú oveľa udržateľnejšou možnosťou ako tie biologicky rozložiteľné. Takže čo máme teraz? Možnosť recyklácie, ktorá je skutočne ekologická!

InaEssentials-medovková-hydrolina

Kompaktnosť. Dostali sme desiatky správ od používateľov, ktorí si želajú, aby boli naše fľaše kompaktnejšie! Dôvod? Jednoduché na cestovanie a zaberá to menej miesta. Vy ste povedali, my sme urobili!

KEDY K VÁM PRÍDU NAŠE VODY AKO HYDROLINY?

Proces rebrandingu stále prebieha, takže sa nemôžeme obmedziť termínom. Momentálne vypredávame všetky predchádzajúce dizajny fliaš. Keď sa vypredajú, HYDROLINA zaplaví svet svojim čarom. Naozaj si vážime vaše pochopenie a sme radi, že tento proces môžeme absolvovať spoločne!

Viac o výrobe HYDROLINY.

Ako sa pestujú a vyrábajú všetky rastliny, vďaka ktorým je HYDROLINA špeciálna?

InaEssentials-nova-palenica

Sme hrdí, že môžeme investovať do nového, moderného liehovaru, jedinečného svojím rozsahom v tejto oblasti.

V bezprostrednej blízkosti výroby udržiavame aj poradenské centrum. To čaro bude skutočné, keďže celé miesto je obklopené našimi poliami ruží, levandule a harmančeka. Už sa nevieme dočkať, kedy sa stretneme obklopení čarovnou vôňou našich bylín.

InaEssentials-nový-liehovar

To znamená, že od budúceho roka budeme môcť privítať našich zákazníkov z celého sveta. Navyše budeme mať príležitosť ukázať vám z prvej ruky, ako vyrábame HYDROLINU. Kde? V našej novej modernej, high-tech pálenici.

Dlho očakávaný darček! Získajte svoju HYDROLINU teraz so špeciálnou zľavou -15%. Stačí použiť tento kód pri pokladni: FUTURE15

Staňte sa súčasťou rodiny InaEssentials hneď teraz jediným kliknutím sem!

Navštívte našu stránku kliknutím na červené tlačidlo nižšie:

 

 

„Cieľ nad rámec zisku: Aký má naša značka vplyv“

V InaEssentials veríme v odmenu komunitám, ktoré nás podporili. Preto sme hrdí na to, že môžeme členom menšinových skupín ponúknuť pracovné príležitosti, čím im pomáhame podporovať ich živobytie a poskytujeme im lepšiu budúcnosť. Výberom našich bio produktov zlepšujete nielen svoje zdravie a krásu, ale pozitívne ovplyvňujete aj životy iných. Pridajte sa k nám urobiť zmenu ešte dnes.