Magický Ružový šampón pre suché a poškodené vlasy - s obsahom najdrahšieho oleja na svete

Magický Ružový šampón pre suché a poškodené vlasy - s obsahom najdrahšieho oleja na svete

Magický ružový šampón pre suché a poškodené vlasy

Každý túži po krásnych a zdravých vlasoch. InaEssentials je tu, aby vám poskytla vysokokvalitnú prírodnú starostlivosť. Náš ružový šampón je jedinečný svojim zložením a obsahom najdrahšieho oleja na svete – ružového oleja.

Ružový šampón InaEssentials je pre tých, ktorí hľadajú produkt bez parabénov, sulfátov, umelých vôní a farbív. A pre tých, ktorí túžia po regeneračnom, revitalizačnom a výživnom produkte.

A aké sú jeho kľúčové ingrediencie?

InaEssentials Ružový šampón kombinuje organický ružový olej s arganovým olejom, makadamiovým olejom a babasovým olejom na revitalizáciu vlasov, vyhladzuje ich a posilňuje, pomáha minimalizovať lámanie a padanie. Náš šampón, obohatený o vitamíny A, E, D-panthenol a výťažok z viniča na výživu vlasovej pokožky, vlasy jemne čistí a zároveň prirodzene omladzuje, vďaka čomu sú svieže a zdravé.

Magický ružový šampón pre suché a poškodené vlasy

Toto je najlepšia kombinácia, ktorú môžete svojim vlasom poskytnúť po horúcom letnom období, keď vaše vlasy boli veľmi často vystavované slnku a slanej vode. Preto vaše vlasy potrebujú dodatočnú regeneráciu a revitalizáciu.

Starostlivosť môže byť s InaEssentials taká jednoduchá. Ponúkame vám tú najlepšiu starostlivosť len v 1 fľaši! Nepotrebujete nič viac ako náš Ružový šampón a vaše vlasy budú opäť žiariť.

 

Kúpte si tento zázrak teraz so špeciálnou 40% ZĽAVOU. Nezmeškajte to, zľavy nebudú trvať večne.

InaEssentials Ružový šampón pre SUCHÉ a POŠKODENÉ vlasy

📌100% vrátenie peňazí – žiadne zbytočné otázky 📝

Od roku 2021 platí zásada „zákazník má vždy pravdu“. To znamená, že ponúkame plnú náhradu, ak nie ste spokojní s vašimi produktmi.

„Cieľ nad rámec zisku: Aký má naša značka vplyv“

V InaEssentials veríme v odmenu komunitám, ktoré nás podporili. Preto sme hrdí na to, že môžeme členom menšinových skupín ponúknuť pracovné príležitosti, čím im pomáhame podporovať ich živobytie a poskytujeme im lepšiu budúcnosť. Výberom našich bio produktov zlepšujete nielen svoje zdravie a krásu, ale pozitívne ovplyvňujete aj životy iných. Pridajte sa k nám urobiť zmenu ešte dnes.