Maria Ralcheva holding Saint John’s Wort herb

Odpoveď prírody na Psoriázu: Hydrolina z Ľubovníka Bodkovaného

Ako matka a majiteľka firmy chápem dôležitosť používania prírodných produktov pre seba aj moju rodinu. Preto som nadšená, že vám môžem predstaviť naše najnovšie riešenie starostlivosti o pleť: Bio ľubovníkovú vodu - Hydrolinu. Produkt vytvorený prírodou, ktorý pochádza z našich vlastných záhrad, a ktorý poskytuje dlhodobé riešenie pre problém so psoriázou.

Voda z Ľubovníka Bodkovaného
Pozrite si produkt TU

Pozrite si najlepšiu ponuku s produktom TU

Naša cesta

Začať podnikať nie je nikdy jednoduché, ale s podporou môjho manžela a detí sme vytvorili značku, ktorá stelesňuje našu vášeň pre prirodzenú krásu. Naša rodina spolupracuje na pestovaní tých najlepších organických ingrediencií a sme hrdí na to, že prinášame výhody prírody priamo k vám.

Prečo veríme v Ľubovník Bodkovaný na psoriázu

V boji proti psoriáze sa osvedčil ľubovník bodkovaný, rastlina s dlhou históriou používania v tradičnej medicíne. Naša organická voda z Ľubovníka Bodkovaného – Hydrolina pochádza z najlepších ručne zbieraných kvetov ľubovníka bodkovaného a je špeciálne vytvorená na upokojenie a hydratáciu podráždenej pokožky.

Veda za tým spočíva vo vysokom obsahu antioxidantov a protizápalových zlúčenín, ktoré redukujú začervenanie a upokojujú podráždenú pokožku. V našich vlastných klinických štúdiách sme zaznamenali výrazné zlepšenie hydratácie pokožky a zníženie symptómov psoriázy u viac ako 90% účastníkov so psoriázou po použití našej organickej ľubovníkovej vody – Hydroliny len za 4 týždne používania.

Vasiľ Ralchev drží Hydrolinu z Ľubovníka Bodkovaného

Kľúčom je Kvalita

V InaEssentials veríme v používanie len tých najlepších ingrediencií a naša bio Ľubovníková voda - Hydrolina nie je výnimkou. Pri pestovaní využívame biodynamický prístup a Ľubovník Bodkovaný ošetrujeme odvarom z divo rastúcej žihľavy, zbieranej za splnu, aby sme zachovali silu a účinnosť nášho Ľubovníka Bodkovaného.

Osobný dotyk

Zaviazali sme sa poskytovať kvalitné služby a osobný prístup, a preto na všetky správy na Facebooku a Instagrame odpovedáme sami. S viac ako 80 000 predanými fľašami a len niekoľkými vrátenými výrobkami sme hrdí na to, aký vplyv má náš produkt na životy toľkých ľudí. Ale predovšetkým sme hrdí na zmenu, ktorú tieto produkty prinášajú našim zákazníkom!

„Prineste prírodné riešenia do svojej Skincare Rutiny“

Naša organická ľubovníková voda - Hydrolina sa ľahko používa, stačí namočiť vatový tampón do vody a aplikovať na postihnuté miesta podľa potreby. Pravidelné používanie je dôležité, aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky. Užite si výhody upokojenej a hydratovanej pokožky okamžite. Či už bojujete so psoriázou alebo jednoducho chcete zlepšiť zdravie svojej pokožky, naša organická ľubovníková voda - Hydrolina je dokonalým riešením.

Hydrolina z Ľubovníka Bodkovaného účinky

Skúšať znamená  Veriť

Veríme v náš produkt a chceme, aby ste tak urobili aj vy. To je dôvod, prečo ponúkame plnú náhradu, ak nedôjde k žiadnemu účinku a produkt NIE JE NUTNÉ VRÁTIŤ. Ako rodinná značka sme sa zaviazali poskytovať našim zákazníkom tie najlepšie možné skúsenosti.

Vyskúšajte našu bio Ľubovníkovú vodu - Hydrolinu na psoriázu. Použite promo kód: ina20 pre zľavu 20% na vašu prvú objednávku.
 
Naša webová stránke: https://www.inaessentials.sk/  

👇 Kliknutím na tlačidlo nižšie zobrazíte všetky produkty 👇

„Cieľ nad rámec zisku: Aký má naša značka vplyv“

V InaEssentials veríme v odmenu komunitám, ktoré nás podporili. Preto sme hrdí na to, že môžeme členom menšinových skupín ponúknuť pracovné príležitosti, čím im pomáhame podporovať ich živobytie a poskytujeme im lepšiu budúcnosť. Výberom našich bio produktov zlepšujete nielen svoje zdravie a krásu, ale pozitívne ovplyvňujete aj životy iných. Pridajte sa k nám urobiť zmenu ešte dnes.