Prírodné riešenie proti Ekzému: Organická Harmančeková Hydrolina

Prírodné riešenie proti Ekzému: Organická Harmančeková Hydrolina

 


 Ako matka a majiteľka firmy si uvedomujem, aké dôležité je používať prírodné produkty pre seba aj svoju rodinu. Preto som nadšená, že vám môžem povedať o harmančekovej hydroline, ktorú vyrábame z našich ekologických polí. Výrobok, ktorý už pomohol viac ako 90 000 ľuďom v Európe.

Náš prelom v boji proti Ekzémom

Po rokoch tvrdej práce sme objavili neuveriteľnú silu organickej Harmančekovej Hydrolíny, ktorá zmierňuje príznaky ekzému. S viac ako 20 000 úspešnými príbehmi sa naša organická harmančeková hydrolina ukázala ako prelomová pre tých, ktorí bojujú s ekzémom a podráždenou pokožkou. Harmančekovú hydrolinu sme začali vyrábať až v roku 2001, ale už v roku 2018 mi moja priateľka povedala, že „sme zachránili jej 4-mesačné dieťa“, pretože sa mu objavil veľmi silný ekzém na nohách a rukách a výrazne sa znížilo podráždenie jeho pokožky. Bolo to 2 roky po tom, čo sme uviedli na trh náš bestseller levanduľová hydrolina proti akné a bol to druhý ekologický produkt, ktorý sme uviedli do našej rodinnej značky.

Rodina Ralchevi drží Hydrolina

Sila Harmančeka

Harmanček, rastlina pochádzajúca z nášho regiónu, sa už po stáročia používa pre svoje upokojujúce a protizápalové vlastnosti. Naša organická harmančeková hydrolina pochádza z najlepších ručne zbieraných harmančekových polí a je špeciálne vytvorená na upokojenie ekzémov a zlepšenie zdravia pokožky.

 

Vedecké poznatky o účinnosti našej organickej harmančekovej hydroliny proti ekzémom spočívajú v jej bohatom zložení antioxidantov a protizápalových látok. Tieto vlastnosti synergicky pôsobia na zníženie svrbenia, upokojenie podráždenej pokožky a pôsobia proti baktériám spôsobujúcim ekzém. Naše klinické štúdie potvrdzujú tieto zistenia, pričom viac ako 90% účastníkov pocítilo zlepšenie hydratácie pokožky a výrazné zníženie príznakov ekzému po používaní našej organickej harmančekovej hydroliny len počas 4 týždňov.

Eczema pack

Naša Cesta

Začať podnikanie nie je nikdy ľahké, ale s podporou môjho manžela a troch detí sme vytvorili značku, ktorá stelesňuje našu vášeň pre prirodzenú krásu. Naša rodina spoločne pracuje na pestovaní tých najlepších organických ingrediencií a sme hrdí na to, že vám môžeme priniesť výhody prírody priamo na dosah. Za týmto účelom sme vytvorili našu rodinnú webovú stránku a vyvážame naše produkty na každý európsky trh.

Veselina Ralcheva na výrobnej linke

Kľúčom je Kvalita

V spoločnosti InaEssentials veríme, že používame len tie najlepšie ingrediencie, a naša organická harmančeková hydrolina nie je výnimkou. Využívame biodynamický prístup k poľnohospodárstvu a naše polia ošetrujeme extraktom zo žihľavy zbieranej pri splne mesiaca, aby sme zachovali silu a účinnosť nášho harmančeka.

Výroba žihľavovej vody

Osobný Dotyk

Snažíme sa poskytovať kvalitné služby a osobný prístup, a preto sami odpovedáme na všetky správy na Facebooku a Instagrame. S viac ako 90 000 odoslanými fľašami a len 164 vrátenými sme hrdí na náš produkt a vplyv, ktorý mal na životy toľkých ľudí.

Rodina Ralchevi v továrni

Pridajte do svojej starostlivosti o pleť prírodné riešenia

Naša organická harmančeková hydrolina sa ľahko používa, stačí ju naniesť na vatový tampón a použiť na postihnuté miesto. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov ju používajte ráno a večer (pred spaním) a v krátkom čase si vychutnajte výhody čistejšej a zdravšej pleti. Či už bojujete s ekzémom a podráždením, alebo jednoducho chcete zlepšiť zdravie svojej pokožky, naša organická harmančeková hydrolina je dokonalým riešením.

Veríme v náš produkt a chceme, aby ste tak urobili aj vy. To je dôvod, prečo ponúkame plnú náhradu, ak nedôjde k žiadnemu účinku a produkt NIE JE NUTNÉ VRÁTIŤ. Ako rodinná značka sme sa zaviazali poskytovať našim zákazníkom tú najlepšiu možnú skúsenosť.
Vasil Ralčev a Hydrolina
Vyskúšajte našu organickú harmančekovú hydrolinu proti ekzémom. Použite promo kód: ina20 pre 20% zľavu na prvú objednávku.

Naša webová stránkeinaessentials.sk

👇 Kliknutím na tlačidlo nižšie zobrazíte všetky produkty 👇

„Cieľ nad rámec zisku: Aký má naša značka vplyv“

V InaEssentials veríme v odmenu komunitám, ktoré nás podporili. Preto sme hrdí na to, že môžeme členom menšinových skupín ponúknuť pracovné príležitosti, čím im pomáhame podporovať ich živobytie a poskytujeme im lepšiu budúcnosť. Výberom našich bio produktov zlepšujete nielen svoje zdravie a krásu, ale pozitívne ovplyvňujete aj životy iných. Pridajte sa k nám urobiť zmenu ešte dnes.