Ina-Essentials-Organická-Voda-z-Jedle-bielej

Rozlúčte sa s HYPERPIGMENTÁCIOU vďaka jedinému organickému produktu s prírodným SPF – tajomstvo InaEssentials

 Ina-Essentials-Organická-Voda-z-Jedle-bielej

InaEssentials je rodinná značka s veľkou láskou k prírode, ale ešte väčšou láskou ku každému, kto podporuje naše podnikanie. Naša rodina sa stará o každého človeka pri výrobe. Viete si predstaviť, aká náročná musí byť práca na poli a udržiavanie našej úrody, najmä pod horúcim letným slnkom. A z toho vznikla otázka – ako môžeme ochrániť ich pokožku? Naša tajná zbraň – BIO VODA Z JEDLE BIELEJ! A to je to, čo vám ponúkame – odskúšaná a schválená spása vo fľaši.

Cítite ako stupa teplota a s tým vaša dobrá nálada. To znamená jediné – leto je oficiálne tu! Aj keď zrejme plánujete stráviť teplé a príjemné dni na slnku, nemali by ste zabúdať, že UV lúče sú obrovským nepriateľom krásnej a zdravej pokožky. Dlhodobé slnenie v lete je jedným z hlavných faktorov, ktoré môžu spôsobiť nadmernú pigmentáciu pokožky.

Ak sa chcete dozvedieť, čo je hyperpigmentácia a ako si chrániť pokožku, prečítajte si náš blog až dokonca. Pripravili sme pre vás niekoľko praktických rád, ktoré môžete začať uplatňovať už od dnes.

Čo je nadmerná pigmentácia kože?

Nadmerná pigmentácia kože, tiež známa ako hyperpigmentácia, je stav kože charakterizovaný výskytom škvŕn rôznych odtieňov na tvári a iných častiach tela. Hlavným dôvodom vzniku týchto škvŕn je nadmerná produkcia melanínu. Ako si určite pamätáte z hodín biológie, melanín je pigment zodpovedný za sfarbenie pokožky.

Tento stav sa vyskytuje u mužov aj žien. Hyperpigmentáciu môžu spôsobiť rôzne faktory, jedným z nich je nadmerné slnenie. Tiež škvrny na exponovaných miestach pokožky môžu niekedy spôsobiť, že sa cítime nepríjemne a dokonca ovplyvňujú naše sebavedomie. Bohužiaľ, akonáhle sa hyperpigmentácia objaví, môže byť veľmi perzistentná.

Ako zabrániť nadmernej pigmentácií pokožky počas leta?

Pred tým, než sa nejaké pigmentové škrvny objavia je dobré urobiť pár preventívnych opatrení. Tu je niekoľko odporúčaní od nášho tímu InaEssentials.

Obmedzte čas strávený na slnku

Prvým preventívnym opatrením, ktoré môžete urobiť, je znížiť počet hodín strávených na slnku. Odborníci radia vyhýbať sa opaľovaniu či prechádzkam počas hodín, keď je slnko najsilnejšie – medzi 12. a 4. hodinou napoludnie. Zvyšok času, ktorý strávite vonku, si určite nasaďte vhodný klobúk a slnečné okuliare na ochranu tváre.

Vyskúšajte našu 100% organickú vodu z jedle bielej

Pre každého, kto hľadá prirodzený spôsob, ako sa vysporiadať s hyperpigmentáciou, náš rodinný podnik ponúka organickú vodu z jedle bielej – schválenú tisíckami spokojných zákazníkov. InaEssentials sa už roky snaží využívať prírodné ingrediencie, aby ponúkala efektívne riešenia, ktoré pomáhajú ľuďom prekonať množstvo zdravotných problémov a znovu získať sebavedomie.

Všetko sa začalo tak, ako sme spomínali – len snaha ochrániť náš tvrdo pracujúci personál na poliach. Výsledky boli také pôsobivé, že sme sami sebe neverili! Vykonali sme niekoľko testov a tie ukázali, že 76% ľudí si všimlo zníženie hyperpigmentácie už do dvoch týždňov od používania. Pri prírodnej kozmetike je to však dosť individuálne, no pre maximálny efekt sa odporúča aplikovať prípravok 2-3x denne, pričom produkt nie je potrebné zmývať vodou.

Organická voda z jedle bielej od InaEssentials obsahuje 100% prírodné zložky, ktoré podporujú regeneráciu pokožky a udržiavajú jej rovnováhu. Tento produkt tiež preukázateľne redukuje škvrny s rôznymi farebnými odtieňmi na pokožke a zanecháva žiarivú a rovnomernú pleť. Medzi jeho výhody patrí aj redukcia kožného mazu a vyrovnanie mastnej pleti. Dobrou správou je, že voda z jedle bielej je veľmi jemný produkt. Neobsahuje agresívne chemikálie, ale iba prírodné zložky, vďaka čomu je vhodný aj pre ľudí s citlivou pokožkou. Môžete si ho objednať z nášho internetového obchodu vo výhodnom 200 ml balení!

Ina-Essentials-Organická-Voda-z-Jedle-bielej

Pravidelne používajte opaľovací krém

Našou poslednou radou je používať pravidelne opaľovací krém – a najlepšou voľbou pre vašu prirodzenú starostlivosť o pleť je náš pleťový krém Créme de rose s SPF 30. Najmä ak má vaša pokožka sklony k hyperpigmentácii, je dobré nanášať opaľovací krém denne. Odporúča sa nanášať opaľovací krém každé 2 až 3 hodiny, aby bola pokožka chránená pred účinkami UV žiarenia.

 

Kamkoľvek pôjdete, 100% BIO VODA Z JEDLE BIELEJ bude vaším verným a užitočným partnerom na cesty. Neváhajte a KÚPTE si tento produkt skôr, ako vyrazíte na vašu vysnívanú letnú dovolenku.

Získajte InaEssentials organickú vodu z jedle bielej teraz so špeciálnou letnou zľavou 20%. Jednoducho použite tento kód pri pokladni:

SUMMEROFF

OBJEDNAJTE TERAZ!

📌 100% vrátenie peňazí – bez zbytečných otázok 📝
Od roku 2021 platí u nás zásada „zákazník má vždy pravdu“. To znamená, že ponúkame plnú náhradu v prípade, že nie ste spokojní so svojimi produktmi

„Cieľ nad rámec zisku: Aký má naša značka vplyv“

V InaEssentials veríme v odmenu komunitám, ktoré nás podporili. Preto sme hrdí na to, že môžeme členom menšinových skupín ponúknuť pracovné príležitosti, čím im pomáhame podporovať ich živobytie a poskytujeme im lepšiu budúcnosť. Výberom našich bio produktov zlepšujete nielen svoje zdravie a krásu, ale pozitívne ovplyvňujete aj životy iných. Pridajte sa k nám urobiť zmenu ešte dnes.