Späť do školy s InaEssentials

Späť do školy s InaEssentials

Späť-do-školy-s-InaEssentials

Škola, univerzita alebo nová práca môžu prísť už čoskoro a je dôležité vytvoriť pre vašu pokožku dobrú rutinu, aby bola zdravá. Pomôže vám začať nové obdobie vášho života sebavedomejšie a samozrejme so zdravšou pokožkou od InaEssentials.

Prírodné produkty vám pomôžu pochopiť dôležitosť ich zložiek a naučia vás, ako si starostlivo vybrať produkt, ktorý potrebujete na základe rôznych typov pleti. V tomto článku vám povieme viac o výhodách prírodnej kozmetiky a ponúkneme vám niekoľko návrhov na produkty, ktoré by ste mali implementovať do svojho každodenného života.

 

100% prírodná kozmetika, ktorú vám odporúčame vyskúšať v rámci starostlivosti o pleť
Späť-do-školy-s-InaEssentials

Jeden produkt, ktorý je skvelý pre vaše vlasy, je prírodný ružový šampón, ktorý je prirodzene odvodený a úplne organický. Obsahuje kombináciu arganového oleja, ružového oleja a makadamiového oleja, čo pomáha s uhladením vlasov, minimalizuje strapatenie a celkové zlepšenie vašich vlasov. Je dôležité dať šampónu šancu aspoň 2 týždne, aby ste pocítili celkový rozdiel a očakávané výsledky.

Bio ružová voda je skvelá na čistenie a hydratáciu pleti, vhodná pre každý typ pleti. Stimuluje regeneráciu pokožky a môže vám pomôcť v boji s problematickou pokožkou bez akýchkoľvek pridaných chemikálií, sulfátov alebo agresívnych zložiek.

Hydratačný krém v kombinácii s našou organickou ružovou vodou zanecháva jemnú a zdravú pokožku, čím zabraňuje starnutiu.

Náš prírodný levanduľový krém na ruky v InaEssentials je 100% prírodný a obsahuje dôležité zložky pre dobrú hydratáciu pokožky bez škodlivých prísad a komplexných agresívnych zložiek. Ide o vysoko kvalitný krém s prírodnou maskou, s obsahom 100% levanduľového oleja a vody, má preukázateľne pozitívny vplyv na pokožku rúk a nechtov a to všetko spozorujete už po 2 týždňoch používania.

Voda z divokej škumpy vlasatej je ústna voda, ktorá by mala byť súčasťou vašej rannej a nočnej rutiny. Ústnu hygienu si tak budete môcť udržiavať prirodzeným spôsobom a už po 2 týždňoch pocítite hmatateľný výsledok. Táto ústna voda odstraňuje problémy s ďasnami, skvelo sa dopĺňa s dobrou hygienou a má rýchly a viditeľný účinok.

 

Prečo si vybrať prírodné produkty?

Okrem už spomínaných dôvodov, prečo sa oplatí používať prírodnú kozmetiku, stojí za zmienku ešte jeden – prírodná kozmetika je široká škála produktov pre všetky typy pleti a vlasov, dostupná pre každý rozpočet. Kúpa bio krému na tvár sa pre ich čoraz väčšiu obľubu už nespája s oveľa vyššou cenou ako kúpa obľúbeného krému z drogérie.

Začlenenie prírodných produktov do vašej rutiny do školy alebo do práce vám pomôže byť organizovanejší, ako aj udržiavať zdravšiu a krajšiu pokožku, vlasy a telo vo všeobecnosti.

Zoznámte sa s kategóriami na našej stránke, kde nájdete širokú škálu produktov našej rodinnej firmy, ktoré sa vám budú hodiť v každodennom živote.

Neváhajte a vyberte si svoje nové produkty, pre nový začiatok sezóny, novú kapitolu a nový príbeh vo vašom živote s pomocou našej rodiny na inaessentials.sk@gmail.com

 

Kliknite nižšie a odškrtnite si zo svojho zoznamu produkty pre krásnu pleť a vlasy so zľavami až 40 %

InaEssentials

% 100 % vrátenie peňazí – žiadne zbytočné otázky 📝

Od roku 2021 platí u nás zásada „zákazník má vždy pravdu“. To znamená, že ponúkame plnú náhradu, ak nie ste spokojní s vašimi produktmi.

„Cieľ nad rámec zisku: Aký má naša značka vplyv“

V InaEssentials veríme v odmenu komunitám, ktoré nás podporili. Preto sme hrdí na to, že môžeme členom menšinových skupín ponúknuť pracovné príležitosti, čím im pomáhame podporovať ich živobytie a poskytujeme im lepšiu budúcnosť. Výberom našich bio produktov zlepšujete nielen svoje zdravie a krásu, ale pozitívne ovplyvňujete aj životy iných. Pridajte sa k nám urobiť zmenu ešte dnes.