Prírodný-Žihľavový-Šampón-Proti-Vypadávaniu-Vlasov

ZABUDNITE na vypadávanie vlasov a PAMÄTAJTE SI prírodný žihľavový šampón od InaEssentials

Magický Ružový šampón pre suché a poškodené vlasy - s obsahom najdrahšieho oleja na svete Reading ZABUDNITE na vypadávanie vlasov a PAMÄTAJTE SI prírodný žihľavový šampón od InaEssentials 3 minutes Next Späť do školy s InaEssentials

 Prírodný-Žihľavový-Šampón-Proti-Vypadávaniu-Vlasov

Poďme hovoriť o vlasoch

Pre väčšinu ľudí sú vlasy súčasťou ich identity a my s tým súhlasíme. Veľa vecí je dôležitých, pokiaľ ide o naše telo a vzhľad, ale naše vlasy sú na vrchole zoznamu. Chceme, aby boli zdravé, lesklé a objemné. Nehľadajte ďalej, pretože vaše vlasové ciele sa môžu jednoducho zhodovať s naším produktom.

Prírodný žihľavový šampón InaEssentials

Je to čistá receptúra vyrobená z prírodných a certifikovaných organických zložiek. Spája výťažok zo žihľavy, organický medovkový olej, organický mätový olej a arganový olej na posilnenie vlasového vlákna, stimuláciu rastu a taktiež aktívne pôsobí proti vypadávaniu vlasov. Náš šampón, obohatený o vitamíny A, E, B3, D-panthenol, ako aj sójové a pšeničné proteíny, ktoré vyživujú a stimulujú pokožku hlavy, jemne čistí, pričom prirodzene posilňuje štruktúru vlasov, vďaka čomu sú svieže a zdravé.

Prírodný-Žihľavový-Šampón-Proti-Vypadávaniu-Vlasov

Bojuje proti vypadávaniu vlasov

Prírodný žihľavový šampón InaEssentials revitalizuje vlasy od korienkov po končeky a zabraňuje ich vypadávaniu. Posilňuje vlasy, dodáva im vitalitu a lesk, stimuluje rast. 

✔️Pre normálne až slabé vlasy
✔️ Bez parabénov
✔️ Bez sulfátov
✔️ Bez umelých vôní
✔️ Bez umelých farbív
✔️ 100% potešenie

 

Čo spôsobuje vypadávanie vlasov?

Rodinná anamnéza (dedičnosť). Najčastejšou príčinou vypadávania vlasov je dedičný stav, ktorý sa spája so starnutím.

Hormonálne zmeny a zdravotné stavy. Rôzne stavy môžu spôsobiť vypadávanie vlasov, vrátane hormonálnych zmien v dôsledku tehotenstva, pôrodu, menopauzy a problémov so štítnou žľazou.

Lieky a doplnky. Vypadávanie vlasov môže byť vedľajším účinkom určitých liekov, ako sú lieky používané na rakovinu, artritídu, depresiu, srdcové problémy, dnu a vysoký krvný tlak.

Veľmi stresujúca udalosť. Mnoho ľudí pociťuje všeobecné rednutie vlasov niekoľko mesiacov po fyzickom alebo emocionálnom šoku.

Účesy a kúry. Nadmerné kaderníctvo alebo účesy, ktoré vám vlasy sťahujú, ako sú vrkôčiky alebo kučery, môžu spôsobiť vypadávanie vlasov.

 

Urobte to jednoducho s naším PRÍRODNÝM a 100% účinným RIEŠENÍM.

Vymeňte svoj konvenčný šampón plný aditív a konzervačných látok za našu tajnú zbraň, prírodný žihľavový šampón, ktorý ZARUČUJE jeho úspech proti vypadávaniu vlasov.

Prečo je náš šampón ideálny? Vyskúšajte to na vlastnej koži a vychutnajte si to čaro…

Chcem to vyskúšať!

 

Naše šampóny sú určené nielen na umývanie vlasov, ale umývajú aj vaše problémy!

Ukončite všetky bláznivé vlasové experimenty ešte DNES a ospravedlňte sa svojim vlasom tým, že im poskytnete tú najlepšiu starostlivosť, akú môžu dostať s našimi úžasnými ZĽAVAMI!
ZĽAVA až 40 % na rôzne balíčky vlasovej starostlivosti, ktoré uspokoja a splnia vaše potreby a zmysly.

Môžeme vás pokúšať? Máme pre vás sadu 3 produktov na vlasy, ktoré si zamilujete! Poponáhľajte sa a choďte TERAZ na našu webovú stránku, a získajte to najlepšie pre seba!

Promo set s 3 šampónmi + kondicionér ZDARMA 

Set proti vypadávaniu vlasov 

Sada 3 prírodných šampónov 

Set pre suché a poškodené vlasy 

Set proti lupinám 

Ak potrebujete ďalšie informácie, neváhajte nás kontaktovať na: inaessentials.sk@gmail.com a my vám radi pomôžeme urobiť to najlepšie rozhodnutie.

InaEssentials-slovensko

% 100 % vrátenie peňazí – žiadne zbytočné otázky 📝

Od roku 2021 platí zásada „zákazník má vždy pravdu“. To znamená, že ponúkame plnú náhradu, ak nie ste spokojní s vašimi produktmi.

„Cieľ nad rámec zisku: Aký má naša značka vplyv“

V InaEssentials veríme v odmenu komunitám, ktoré nás podporili. Preto sme hrdí na to, že môžeme členom menšinových skupín ponúknuť pracovné príležitosti, čím im pomáhame podporovať ich živobytie a poskytujeme im lepšiu budúcnosť. Výberom našich bio produktov zlepšujete nielen svoje zdravie a krásu, ale pozitívne ovplyvňujete aj životy iných. Pridajte sa k nám urobiť zmenu ešte dnes.