Prírodný-Levanduľový-Proti-Lupinám -Šampón-Pre-Mastné-Vlasy

"Zbohom lupinám a MASTNÝM vlasom" s prírodným šampónom proti lupinám od InaEssentials

Prírodný-Levanduľový-Proti-Lupinám -Šampón-Pre-Mastné-Vlasy

Otázky typu: Ktorý šampón dokáže moje vlasy zanechať rovnejšie, silnejšie alebo hodvábnejšie? Dokáže mi to viac než len umyť vlasy? Ktorý sa mi perfektne hodí?

  
Máme odpoveď a riešenie na vaše otázky! Poďme však najprv pochopiť hlavný problém a jeho príčiny, aby sme sa mohli zhodnúť na tom, prečo zvoliť práve InaEssentials pred všetkými ostatnými!
 
Pochopenie lupín:
Lupiny sú odumreté kožné bunky, ktoré odpadávajú z pokožky hlavy – najmä ak sa poškriabete. Môžete si myslieť, že suchá pokožka hlavy vedie k lupinám, ale nie len suchá ale aj mastná pokožka hlavy môže spôsobiť zhlukovanie a odpadávanie prebytočných buniek, čím vznikajú lupiny.
 
Čo spôsobuje LUPINY & SUCHÉ/MASTNÉ VLASY?
Dedičnosť, hormonálne zmeny (napríklad puberta), nadmerná konzumácia alkoholu, jedenie s vysokým obsahom cukru, korenené jedlá alebo jedlá s vysokým obsahom soli, nedostatok živín, ako sú mastné kyseliny a vitamín B, stres a určité stavy pokožky (mastná/suchá). Príčinou môžu byť aj sezónne zmeny a rodinná anamnéza.
 
Šampóny sú najdôležitejšie produkty v starostlivosti o naše vlasy. My v InaEssentials berieme jeho dôležitosť vážne. Ponúkame Vám PRÍRODNÉ a 100% efektívne RIEŠENIE.
InaEssentials Levanduľový šampón je nová čistá receptúra vyrobená z prírodných a certifikovaných organických zložiek. Kombinuje organický levanduľový olej a arganový olej na vyváženie pokožky hlavy a pomáha ošetrovať mastné vlasy bez toho, aby ich zbavoval ich prirodzenej vlhkosti. Náš šampón je obohatený o vitamíny A a E a výťažok zo stonky jablka Fidži, ktoré vyživujú a upokojujú pokožku hlavy a znižujú tak podráždenie a nadmernú tvorbu kožného mazu, vlasy jemne umýva a zároveň prirodzene omladzuje, vďaka čomu sú svieže a zdravé.
Prírodný-Levanduľový-Proti-Lupinám -Šampón-Pre-Mastné-Vlasy

Vymeňte svoj bežný šampón plný aditív a konzervačných látok za prírodný levanduľový šampón proti lupinám pre mastné vlasy s bio levanduľovým olejom. Zachovajte svoju starostlivosť jednoduchú a prirodzenú, bez použitia prípravkov, ktoré väčšinou ani nie sú účinné!

Tu sú naše tajné zbrane, ktoré ZARUČUJÚ úspech nášho šampónu potvrdený viacerými našimi zákazníkmi, ktorí ho už použili.

✔️ Dodáva pokožke balans, znižuje mastnotu, znižuje podráždenie

✔️Pre normálne až mastné vlasy

✔️ Bez parabénov

✔️ Bez sulfátov

✔️ Bez umelých vôní

✔️ Bez umelých farbív

✔️ 100% radosť

Prečo je prave náš šampón ten pravý? Presvedčte sa sami a to priamo od tých, ktorí ho už vyskúšali a vychutnajte si jeho čaro…

 

Naše šampóny sú určené nielen na umývanie vlasov, ale pomáhajú zmyť aj vaše problémy!

Ukončite všetky bláznivé vlasové experimenty ešte DNES a ospravedlňte sa svojim vlasom tým, že im poskytnete tú najlepšiu starostlivosť, akú môžu dostať s našimi úžasnými ZĽAVAMI! ZĽAVA až do 40% na rôzne balíčky vlasovej starostlivosti, ktoré uspokoja vaše potreby a zmysly.

Poponáhľajte sa a choďte TERAZ na našu webovú stránku a nájdete úžasnú škálu šampónov na rôzne problémy.
Vyberte si ten svoj!

Prírodný Levanduľový Šampón - Šampón na Lupiny a Citlivú pokožku hlavy

Prírodný Šampón z Divokej Žihľavy - Šampón pre Vypadávaniu vlasov

Prírodný Ružový Šampón - Šampón pre Suché a Poškodené vlasy

Ak si nie ste istí, ktorý šampón je pre vás ideálny, neváhajte nás kontaktovať na: inaessentials.sk@gmail.com a my vám radi pomôžeme urobiť to najlepšie rozhodnutie.

% 100 % vrátenie peňazí – bez zbytočných otázok 📝

Od roku 2021 platí u nás zásada „Zákazník má vždy pravdu“. To znamená, že ponúkame plnú náhradu, ak nie ste spokojní s našimi produktmi.

„Cieľ nad rámec zisku: Aký má naša značka vplyv“

V InaEssentials veríme v odmenu komunitám, ktoré nás podporili. Preto sme hrdí na to, že môžeme členom menšinových skupín ponúknuť pracovné príležitosti, čím im pomáhame podporovať ich živobytie a poskytujeme im lepšiu budúcnosť. Výberom našich bio produktov zlepšujete nielen svoje zdravie a krásu, ale pozitívne ovplyvňujete aj životy iných. Pridajte sa k nám urobiť zmenu ešte dnes.