Čierny kód. Zbavte sa čiernych bodiek a akné s Hydrobiotic - Levanduľa & Mäta spolu s Čiernou Maskinou

Čierny kód. Zbavte sa čiernych bodiek a akné s Hydrobiotic - Levanduľa & Mäta spolu s Čiernou Maskinou

Hydrolina - Organická voda, Hydrosol a Hydrolát Reading Čierny kód. Zbavte sa čiernych bodiek a akné s Hydrobiotic - Levanduľa & Mäta spolu s Čiernou Maskinou 6 minutes Next Odpoveď prírody na AKNÉ: Organická Levanduľová Hydrolina

Zločin proti čiernym bodkám

Sú to naši Sherlock Homes a Dr. Watson zo sveta starostlivosti o pleť. Je to duo, ktoré vyrieši každý kožný problém. Ohromia vás výsledkami a budete sa diviť, ako to, že ste ich neobjavili skôr. Zoznámte sa s vašou novou obľúbenou prírodnou kombináciou na odstránenie akné, mastnej pleti a čiernych bodiek - Hydrobiotic - Levanduľa a Mäta a Čierna Maskina od InaEssentials!

V nasledujúcich riadkoch budete môcť sledovať stopu týchto dvoch produktov, a tým odhaliť  tajomstvo toho, ako môžu byť tak zločinne dobré!

 

starostlivosť o pleť

Zavedenie hydrobiotík do vašej každodennej kozmetickej rutiny môže pomôcť vyrovnať hladinu zdravých baktérií a ovplyvniť vaše akné.

Hydrobiotic Levanduľa and Mäta

Hydrobiotic - Levanduľa & Mäta

Toto jedinečné zloženie je dokonalou kombináciou pre akýkoľvek typ pleti, najmä pre tú, ktorá má sklon k rýchlemu masteniu, akné a čiernym bodkám. Prirodzená kombinácia Bio levanduľovej vody - Hydrolina, Bio mätovej vody - Hydrolina a špeciálne vybraného postbiotického komplexu je skutočným nepriateľom problematickej pleti. Už po niekoľkých aplikáciách pocítite hydratačný, hĺbkový čistiaci a spevňujúci efekt a vaša pleť bude viditeľne zdravšia. Viac o Hydrobiotic - Levanduľa & Mäta a o tom, ako funguje, si môžete prečítať TU 

Kaolín – „porcelánová hlina“ alebo kľúč k nádhernej pleti.

Čierna Maskina 

Pýtate sa, ako by mohol byť účinok hydrobiotika ešte silnejší? Veľmi jednoducho! Svojho dokonalého partnera si našiel nielen tvárou v tvár domácej ílovej maske, ale zároveň aj inovácii vo svete bio kozmetiky – Čierna Maskina.

Čo to je? Vysoko účinná prírodná čierna pleťová maska s kaolínom, aktívnym uhlím, levanduľou a niacínamidom. Aktívne bojuje s mastnotou a odolným akné tým, že poskytuje hĺbkové čistenie čiernych bodiek. Čierna Maskina je špeciálne vyvinutá tak, aby dopĺňala náš Hydrobiotic - Levanduľa a Mäta. Zoznámte sa s jej prírodnými zložkami.

pleťová maska s kaolínom

-Základom Čiernej Maskiny je kaolín (biela hlina). Obsahuje množstvo minerálov a vitamínov, ktoré jemne vypínajú pokožku. Horčík zlepšuje tvorbu kolagénu, čo vedie k udržaniu rovnováhy vody v pokožke a vyhladzovaniu jemných liniek a vrások. Množstvo minerálov a prvkov v zložení kaolínu priaznivo prispieva k regulácii kožného mazu a nadmernej mastnote a regenerácii buniek. To pomáha redukovať jazvy, redukovať akné a má priaznivý vplyv na celkový vzhľad pleti.

 

- Ďalej je na rade levanduľa z nekonečných organických fialových polí našej rodiny – hlavná postava. Je to dokonalá pomoc na problematickú pleť, čierne bodky a nedokonalosti.

- Čierna mágia - aktívne vulkanické uhlie na rastlinnej báze. Pomôže vám povedať toľko očakávané „Zbohom mastná pleť, akné a čierne bodky!“. Jeho silné vlastnosti uvoľňujú póry a redukujú začervenanie, takže vaša pleť bude mať žiarivý a zdravý vzhľad. To tiež dáva našej Maskine jej elegantnú čiernu farbu.

- V neposlednom rade naša tajná zbraň - Niacínamid! Jeho silné aktívne vlastnosti sú v kozmetickom priemysle dobre známe, takže sme ho nemohli obísť. Niacínamid reguluje kožný maz, sťahuje póry, upokojuje začervenané a problematické, bolestivé a zapálené miesta a pomáha natrvalo odstrániť akné.

Prečo spolu tak dobre spolupracujú?

Špeciálne vybrané zložky z Hydrobiotic - Levanduľa a Mäta a Čiernej Maskiny sa kombinujú tým najlepším spôsobom, aby vám vrátili sebavedomie a zároveň, aby ste si užili zdravú a žiarivo vyzerajúcu pleť! 

Možno vás zaujíma, prečo je Čierna Maskina dokonalým partnerom pre Hydrobiotic - Levanduľa a Mäta?

Vasil Ralchev drží Čiernu Maskinu and Hydrobiotic - Levanduľa a Mäta

Tajomstvo je v kombinácii! 

Ktoré zložky uvoľnia a do hĺbky vyčistia vaše póry?
Aktívne uhlie a kaolín v Čiernej Maskine, kvet levandule v Hydrobiotic a Čiernej Maskine a postbiotický komplex v Hydrobiotic urobia špinavú prácu.

Ktoré zložky stiahnu póry a zabránia opätovnému vzniku nedokonalostí?
Levanduľa & Mäta a Niacínamid v Čiernej Maskine sa postarajú o stiahnutie pórov a zabránia ich opätovnému upchávaniu. Vaša pokožka tak bude vyzerať zdravo. Upokojí aj začervenanie problémových oblastí pleti a redukuje nepríjemné jazvičky po akné a staré nedokonalosti.

Ktoré zložky vám dodajú potrebnú hydratáciu a zdravú pokožku?
Levanduľová voda - Hydrolina a postbiotický komplex v Hydrobiotic - Levanduľa & Mäta budú hydratovať a regulovať pH pokožky, čo je kľúčový faktor pre krásnu a zdravú pokožku. Postbiotický komplex Lentimyrt sa získava šetrnou fermentáciou rastlín prostredníctvom inovatívnej technológie. Zlepšuje bariérovú funkciu pokožky na rôznych úrovniach vyrovnávaním kožnej mikrobioty - nepoškodzuje dobré baktérie na pokožke a aktívne bojuje proti zlým mikroorganizmom. Lentimyrt tvorí hydrolipidický film – „bodyguard“ pokožky.

Garantujeme vám, že toto je produkt, ktorý skutočne potrebujete! Urobte prvý krok k zdravšej pleti s InaEssentials! 

Nemôžeme sa dočkať, kedy zistíme, že produkty sú už s vami! Môžete nám zanechať komentár pod článkom, budeme vám veľmi vďační!

Chceli sme, aby ste boli súčasťou tohto procesu.

domáca hlinená maska

Prečo sme vyrobili Maskinu ako prášok? Pretože sme chceli, aby ste pocítili skutočnú radosť z toho, že robíte niečo dobré pre svoju pleť.

Súhlasíme s tým, že je oveľa jednoduchšie dostať hotový výrobok, ale nie je zábavné vyrábať si Maskinu doma? Darujte svojej pokožke zdravie. Čo je lepší nápad, ako to urobiť s našimi prírodnými bulharskými produktmi? Všetko, čo musíte urobiť, je zmiešať primerané množstvo Hydrobiotika a Čiernej Masky a užiť si túto chvíľu.

Možno sa pýtate, aká je správna konzistencia

Nájdite takú, ktorá vám bude vyhovovať – ďalšia výhoda našej Maskiny. Odporúčame vám, aby zmes nebola príliš tekutá, aby sa dala ľahko aplikovať. Experimentujte. Nechajte pôsobiť na pokožke 7-15 minút. Opláchnite ľahkými masážnymi pohybmi teplou a nakoniec studenou vodou (na uzavretie pórov) a nezabudnite následne pokožku hydratovať naším Hydrobiotikom.

Pre aktiváciu 10% ZĽAVY na celú objednávku stačí skopírovať tento kód “BLACK10” a použiť ho pri ďalšej objednávke. Už sa nevieme dočkať, kedy spoznáte toto skvelé duo proti čiernym bodkám, akné a mastnej pleti! 


Staňte sa súčasťou rodiny InaEssentials hneď teraz jediným kliknutím sem! 

Navštívte našu stránku kliknutím na červené tlačidlo nižšie:

📌 100% vrátenie peňazí - žiadne zbytočné otázky 📝
Od roku 2021 platí zásada „zákazník má vždy pravdu“. To znamená, že ponúkame plnú náhradu, ak nie ste spokojní so svojimi produktmi :)

„Cieľ nad rámec zisku: Aký má naša značka vplyv“

V InaEssentials veríme v odmenu komunitám, ktoré nás podporili. Preto sme hrdí na to, že môžeme členom menšinových skupín ponúknuť pracovné príležitosti, čím im pomáhame podporovať ich živobytie a poskytujeme im lepšiu budúcnosť. Výberom našich bio produktov zlepšujete nielen svoje zdravie a krásu, ale pozitívne ovplyvňujete aj životy iných. Pridajte sa k nám urobiť zmenu ešte dnes.