InaEssentials-Hydrobiotic-Bio-Lavender-Bio-Mint

Postbiotiká – najnovší trend v starostlivosti o pleť a prečo ich potrebujete

Po veľkom úspechu a s tisíckami spokojných zákazníkov, ktorí vyskúšali našu organickú levanduľovú vodu a našli tak pomoc pre svoju problémovú pleť, sme v InaEssentials chceli ponúknuť niečo ešte lepšie. Zareagovali sme na spätnú väzbu od našich zákazníkov a zanalyzovali, čo ešte potrebujete. Naším cieľom bolo ešte viac zlepšiť úroveň našich produktov. 

Po mnohých laboratórnych testoch a dlhej a tvrdej práci, sme vytvorili niečo, v čo dnes pevne veríme. Veľakrát sme vyšli z komfortnej zóny, ale stálo to za to! Dnes môžeme s hrdosťou povedať, že našim zákazníkom ponúkame TOP PRODUKT so 100% prírodnými zložkami, vyvinutý pomocou inovatívnych postupov.

 

Zoznámte sa s našimi InaEssentials Hydrobiotikami - s levanduľou a mätou

InaEssentials hydrobiotiká - s levanduľou a mätou, vznikli unikátnou, inovatívnou receptúrou. Spája 100% organickú levanduľovú vodu a 100% organickú mätovú vodu v kombinácii s Lentimyrtom - sú to postbiotická symbiózy myrty a mastichy.

InaEssentials-Hydrobiotic-Bio-Lavender-Bio-Mint

  • 100% organická levanduľová voda z našich organických polí - prírodná pomoc v boji proti akné a čiernym bodkám.

Akné a čierne bodky sú bežné kožné problémy, najmä u tínedžerov. Preto sme v InaEssentials vytvorili efektívne a 100% prírodné riešenie. Vďaka biologickému spôsobu pestovania rastlín si voda zachovala schopnosť čistiť póry tváre a predchádzať tak vzniku akné a čiernych bodiek. Levanduľová voda je ideálna pre mastnú pleť vďaka svojim vlastnostiam regulujúcim pH.

  • 100% organická voda z mäty - napína a zmatňuje pokožku.

Mätová voda je perfektným každodenným doplnkom starostlivosti o pleť, ak máte veľmi mastnú pokožku. Hydratuje ju a navodí pocit sviežosti. Ešte dôležitejšie je, že aktívne zložky v mäte hĺbkovo čistia póry a regulujú prebytočný maz.

  • Myrta

Myrta je skutočný skrytý klenot v kozmetike! Bolo klinicky dokázané, že znižuje stupeň tvorby akné. Rastlina pomáha odstraňovať z pokožky "zlé" mikroorganizmy – najmä tie, ktoré sa hromadia počas dňa, keď sme vonku, vďaka svojej vysokej antibakteriálnej aktivite na pokožke tváre. Myrta je veľmi účinná pri odstraňovaní kožného mazu a odumretých kožných buniek a dodáva pokožke zdravý prirodzený lesk!

  • Masticha

Kúzlo stredomorského regiónu! Rastlina pistácia mastixová je bohatá na vitamín E, Omega 6 a 9 má silné antiseptické a hojivé vlastnosti. To je naozaj to najlepšie, čo môže človek pre svoju podráždenú a citlivú pokožku urobiť!

  • Postbiotický komplex Lentimyrt

Postbiotický komplex myrty a mastichy získaný starostlivou fermentáciou rastlín prostredníctvom inovatívnej technológie:

  • zlepšuje bariérovú funkciu pokožky na rôznych úrovniach;
  • vyrovnáva kožnú mikroflóru – nepoškodzuje dobré baktérie na pokožke a aktívne bojuje proti zlým mikroorganizmom;
  • antioxidačné a hydratačné vlastnosti;
  • vytvára hydrolipidový film - "ochrana" pokožky.

 

A prečo je to všetko úžasné?

Fermentácia rastlín a výsledok – postbiotikum, je najnovšou novinkou v kozmetike starostlivosti o pleť, pretože pomáha normalizovať prirodzený mikrobióm a pomáha udržiavať krásnu, zdravú, žiarivú pleť. Znie to úžasne, však?

Pozrime sa bližšie na tri druhy biotík – prebiotiká, probiotiká a postbiotiká a na to, akú úlohu môžu zohrávať v starostlivosti o pleť.

 InaEssentials-Hydrobiotic-Bio-Lavender-Bio-Mint

 

Prebiotická starostlivosť o pleť

Prebiotiká sú hlavným prírodným zdrojom probiotík a pri lokálnej aplikácii na pokožku môžu mať rôzne výhody:

  • Na upokojenie začervenaných a podráždených oblastí;
  • Na zníženie príznakov prirodzeného starnutia;
  • Na hydratáciu pokožky.

Prebiotiká v starostlivosti o pleť vystupujú ako rastlinné cukry alebo extrakty z prírodných zdrojov s vysokým obsahom prebiotík (ovos alebo jačmeň).

Probiotická starostlivosť o pleť

Probiotiká udržiavajú a zlepšujú zdravie žalúdočnej flóry, ale majú aj ďalšie výhody pre pokožku. Starajú sa o živé organizmy, ktoré pomáhajú udržiavať mikrobióm silný a zdravý, najmä v kombinácii s prebiotikami.

S vekom sa pH pokožky zvyšuje, čo vedie k dehydratácii pokožky. Suchšia pokožka zároveň znamená menej dobrých baktérií a viac tých „zlých“. To ovplyvňuje vzhľad a zdravie pokožky. Probiotická starostlivosť o pleť má za cieľ obnoviť rovnováhu v mikrobióme a pôsobiť proti prejavom starnutia.

Postbiotická starostlivosť o pleť

Postbiotiká tiež pomáhajú udržiavať dobré baktérie, ktoré žijú na koži, no ich úlohou je aj boj so „zlými“ baktériami.

Postbiotiká sa často získavajú počas fermentačného procesu probiotických baktérií, takže poskytujú to najlepšie z oboch frontov. Môžu sa použiť na ovplyvnenie rôznych kožných problémov:

  • Znižujú tvorbu kožného mazu;
  • Poskytujú ochranu pred znečistením;
  • Upokojujú zápaly kože;
  • Vyhladzujú textúru pokožky.

Zvyčajne sa nachádzajú v sérach na udržanie aktívnych zložiek, ako je kyselina salicylová a dokonca aj produkty s retinolom.

OPLATIA SA PRODUKTY S POSTBIOTIKAMI?

InaEssentials-Hydrobiotic-Bio-Lavender-Bio-Mint

Absolútne! Poďme si to zhrnúť – prebiotiká potrebujete na kŕmenie probiotík, ktoré prostredníctvom fermentácie poskytujú najlepší konečný produkt – postbiotiká.

Prebiotiká sú potravou pre baktérie a pracujú na vyživovaní a obohatení mikrobiómu, zatiaľ čo postbiotiká interagujú s už existujúcimi baktériami v koži.

Prečo potrebujete InaEssentials Hydrobiotics?

Hoci sú voľným okom neviditeľné, mikroorganizmy žijúce na pokožke sú nevyhnutné pre jej žiarivý a zdravý vzhľad. Keď je táto rovnováha z nejakého dôvodu narušená, koža začína vykazovať rôzne známky poškodenia. Posilnenie mikrobiómu kokteilom dobrých baktérií je skvelý spôsob, ako obnoviť vaše zdravie a prirodzený lesk pleti. Naša 100% organická levanduľová voda a 100% organická mätová voda zlepšia, hydratujú a hĺbkovo vyčistia pokožku a zároveň dokonale vyrovnajú jej pH. Kombinácia dvoch bylín robí tento produkt vhodný pre všetky typy pleti - suchú, zmiešanú aj mastnú.

 

   

Ste pripravení dopriať svojej pleti zdravú dávku postbiotík? Pozrite si levanduľovo mätové hydrobiotiká od InaEssentials, kde nájdete najlepšiu postbiotickú starostlivosť o pleť na slovenskom trhu.

 

Objednávku môžete zahájiť tu: https://www.inaessentials.sk/

👇 Alebo jednoducho kliknite tu nižšie 👇

📌100% vrátenie peňazí za produkt🧾

Držíme sa hesla „Všetko pre zákazníka“. To znamená, že ak nie ste spokojný/á s účinkami produktov už po 14-tich dňoch od začiatku používania, ponúkame zaslanie iného produktu v tejto hodnote, prípadne vrátenie sumy peňazí za produkt - bez sumy za doručenie (pri platbe kartou ihneď po požiadaní, pri platbe na dobierku v lehote 30 dní), ponuka platí 60 dní od zakúpenia na 1ks produktu rovnakého druhu :)

naEssentials-Family-Thing

„Cieľ nad rámec zisku: Aký má naša značka vplyv“

V InaEssentials veríme v odmenu komunitám, ktoré nás podporili. Preto sme hrdí na to, že môžeme členom menšinových skupín ponúknuť pracovné príležitosti, čím im pomáhame podporovať ich živobytie a poskytujeme im lepšiu budúcnosť. Výberom našich bio produktov zlepšujete nielen svoje zdravie a krásu, ale pozitívne ovplyvňujete aj životy iných. Pridajte sa k nám urobiť zmenu ešte dnes.