Prečo je tento PRÍRODNÝ produkt, ktorý bojuje proti PSORIÁZE, tak podceňovaný? Starajte sa o seba tým SPRÁVNYM SPÔSOBOM a ohodnoťte NÁS sami!

Prečo je tento PRÍRODNÝ produkt, ktorý bojuje proti PSORIÁZE, tak podceňovaný? Starajte sa o seba tým SPRÁVNYM SPÔSOBOM a ohodnoťte NÁS sami!

Rozlúčte sa s HYPERPIGMENTÁCIOU vďaka jedinému organickému produktu s prírodným SPF – tajomstvo InaEssentials Reading Prečo je tento PRÍRODNÝ produkt, ktorý bojuje proti PSORIÁZE, tak podceňovaný? Starajte sa o seba tým SPRÁVNYM SPÔSOBOM a ohodnoťte NÁS sami! 4 minutes Next Tipy a triky po opaľovaní, ktoré potrebujete a o ktorých neviete
InaEssentials-ľubovník bodkovaný

Tu v InaEssentials s hrdosťou a radosťou zbierame našu úrodu na poliach spolu s našimi pracovníkmi. V skutočnosti je to úžasná tradícia, ktorú si vážime rovnako ako vnímať a cítiť vône okolo nás.

Medzi naše obľúbené bezpochyby patrí Ľubovník bodkovaný. So svojimi piatimi žiarivo žltými okvetnými lístkami a čiernymi bodkami pozdĺž okrajov je táto kvetina skutočne liečivým zázrakom proti psoriáze, dermatitíde a mnohým ďalším! Uzdraví vašu pokožku a pozdvihne ducha. Vložili sme svoje srdce, dušu a pot do vývoja najúspešnejšieho produktu, ktorý pokrýva všetky potreby a problémy, ktoré má vaša CITLIVÁ PLEŤ.

Ste pripravení na leto? Je čas užiť si teplé slnečné dni a dlhé letné noci. No kým sa bavíme, často zabúdame, že sa o svoju pleť treba starať. Najmä v lete je vystavená rôznym vonkajším faktorom, ako sú UV lúče, horúce počasie, slaná morská voda a podobne.

Ak sa chcete v lete tešiť zo zdravej a krásnej pleti, no už vás nebavia rutiny starostlivosti o pleť, ktoré zahŕňajú množstvo produktov, InaEssentials má pre vás riešenie. Čítajte až do konca, pretože vám povieme o prírodnom produkte, ktorý sa skvele hodí k letnej starostlivosti o pleť. Tento jednozložkový produkt má mnoho užitočných vlastností a môže byť presne tým, čo v novej sezóne potrebujete.

Pozrite si produkt TU
Pozrite si najlepšiu ponuku s produktom TU

InaEssentials- ľubovník bodkovaný

Prečo je práve voda z Ľubovníka bodkovaného skvelou voľbou na letné dni?

Okrem krásnej žltej farby patrí Ľubovník medzi bylinky, ktoré sú známe dlhým zoznamom prospešných vlastností. Preto sa naša rodinná značka rozhodla využiť tento prírodný dar a vytvoriť 100% Bio Ľubovníkovú vodu.

Tento produkt je mimoriadne vhodný na leto, keďže účinne lieči spáleniny pokožky. Všetci vieme, že počas letných prázdnin patrí spálenie od slnka k najčastejším a najnepríjemnejším problémom, s ktorými sa môžete stretnúť. Ak ste niekedy nechtiac zaspali na lehátku alebo strávili dlhší čas vonku bez opaľovacieho krému, viete, aké bolestivé a nepríjemné to môže byť. V prípade, že plánujete letnú dovolenku, nezabudnite sa pripraviť fľašou našej Ľubovníkovej vody.

Teplé počasie, silné slnko a morská voda môžu spôsobiť, že pokožka bude suchá a podráždená. V tejto sezóne sa navyše často môžu vyskytnúť vyrážky a rôzne zápaly kože. Obzvlášť zraniteľné sú malé deti, ktoré majú mimoriadne citlivú pokožku.

 InaEssentials-ľubovník bodkovaný

Naša Ľubovníková kvetinová voda je primárny destilát a má vysoký obsah esenciálneho oleja. Jemne vyživuje pokožku a pomáha jej rýchlo sa zotaviť. Jej čisto prírodné zloženie bez umelých aróm a konzervačných látok ju predurčuje na použitie pre ľudí s citlivou pokožkou. Ľubovníková voda môže byť skvelým pomocníkom pri vážnejších kožných ochoreniach vrátane ekzémov, psoriázy a dermatitídy.

Ako používať Ľubovníkovú vodu?

Táto prírodná kvetinová voda sa ľahko používa. Stačí ju naniesť v dostatočnom množstve na vatový tampón. Uistite sa, že ste ju dobre naniesli na postihnuté miesta pokožky a počkajte, kým sa úplne vstrebe.

Odporúča sa aplikovať 2-3 krát na vopred vyčistenú pleť. Najdôležitejšie je aplikovať ho pred spaním na podporu regeneračných procesov v noci. Po aplikácii ju nie je potrebné zmývať vodou.

Pozrite si produkt TU
Pozrite si najlepšiu ponuku s produktom TU

Pre ešte lepší účinok ju môžete skombinovať s našou Bio Medovkovou vodou, ktorá má hydratačné a antibakteriálne vlastnosti. Toto je skvelá kombinácia na horúce slnečné dni.

Veľký výber 100% produktov vyrobených s láskou a starostlivosťou nájdete v internetovom obchode InaEssentials. Pozrite si ich a nájdite to správne riešenie pre potreby vašej pleti!

 

Kamkoľvek pôjdete, 100% Ľubovníková voda bude vaším verným a užitočným partnerom na cesty. Neváhajte a KÚPTE si tento produkt skôr, ako vyrazíte na vysnívanú letnú dovolenku. Získajte Ľubovníkovú vodu InaEssentials teraz so špeciálnou letnou zľavou 20 %.

Stačí použiť tento kód: SUMMEROFF20

OBJEDNAJTE TERAZ!

 

📌100% vrátenie peňazí – žiadne zbytočné otázky 📝Od roku 2021 máme politiku „zákazník má vždy pravdu“. To znamená, že ponúkame plnú náhradu, ak nie ste spokojní so svojimi produktmi.

 

„Cieľ nad rámec zisku: Aký má naša značka vplyv“

V InaEssentials veríme v odmenu komunitám, ktoré nás podporili. Preto sme hrdí na to, že môžeme členom menšinových skupín ponúknuť pracovné príležitosti, čím im pomáhame podporovať ich živobytie a poskytujeme im lepšiu budúcnosť. Výberom našich bio produktov zlepšujete nielen svoje zdravie a krásu, ale pozitívne ovplyvňujete aj životy iných. Pridajte sa k nám urobiť zmenu ešte dnes.