Prečo potrebujete práve medovku ako dokonalú prírodnú starostlivosť po opaľovaní

Prečo potrebujete práve medovku ako dokonalú prírodnú starostlivosť po opaľovaní

InaEssentials Bio voda z medovky

 

Všetci milujeme slnečné letné počasie! To, čo nemáme radi, je, keď sa spálime... Našťastie naša rodina vyvinula perfektnú záchranu práve pre tento prípad – 100% BIO MEDOVKOVÁ VODA

Leto je naše obľúbené obdobie, pretože veľa času trávime vonku pri práci na našich krásnych poliach s liečivými bylinkami, ktoré sa nachádzajú v srdci Bulharska. A niekedy... sa aj my spálime! Preto túžbou našej rodiny bolo nájsť prirodzené riešenie tejto kožnej nepríjemnosti. A sen sa splnil s touto čarovnou bylinkou - medovkou! Táto kvetinová voda je malý prírodný zázrak. Dokáže zredukovať popáleniny až o 60 %

InaEssentials Bio medovková voda

Tiež máme veľmi radi, keď máme chvíľu voľna a môžeme tráviť teplé dni na pláži. Počas odpočinku a získavania bronzového opálenia by sme však nemali zanedbávať starostlivosť o pleť. V tejto sezóne sú nepríjemnejšie veci ako spálenie od slnka – suchá a olupujúca sa pokožka, ako aj rôzne podráždenia, ktoré sú tiež mimoriadne časté.

Ale nebojte sa! Tím InaEssentials pripravil užitočné tipy pre dokonalú prirodzenú starostlivosť po opaľovaní. Nebudeme vás naťahovať a hneď vám oznamujeme, že obsahuje jeden z našich najpredávanejších produktov – 100 % BIO MEDOVKOVÁ VODU.

Ak sa chcete o tomto produkte dozvedieť viac a chcete vedieť tipy a triky pre krásnu a zdravú pleť KLIKNITE NA LINK A ZISTITE VIAC!

Tipy a triky po opaľovaní, ktoré potrebujete a o ktorých neviete

% 100 % vrátenie peňazí – žiadne otázky 📝
Od roku 2021 platí zásada „zákazník má vždy pravdu“. To znamená, že ponúkame plnú náhradu, ak nie ste spokojní s vašimi produktmi.

„Cieľ nad rámec zisku: Aký má naša značka vplyv“

V InaEssentials veríme v odmenu komunitám, ktoré nás podporili. Preto sme hrdí na to, že môžeme členom menšinových skupín ponúknuť pracovné príležitosti, čím im pomáhame podporovať ich živobytie a poskytujeme im lepšiu budúcnosť. Výberom našich bio produktov zlepšujete nielen svoje zdravie a krásu, ale pozitívne ovplyvňujete aj životy iných. Pridajte sa k nám urobiť zmenu ešte dnes.