Tipy a triky po opaľovaní, ktoré potrebujete a o ktorých neviete

Tipy a triky po opaľovaní, ktoré potrebujete a o ktorých neviete

InaEssentials Bio medovková voda

Tím InaEssentials pripravil užitočné tipy pre dokonalú prírodnú starostlivosť po opaľovaní. Už viete, že tým čarovným produktom je naša 100 % BIO MEDOVKOVÁ VODA!  Prečítajte si tento článok až do konca a užite si krásnu a zdravú pokožku toto leto!

Bio medovková voda – najlepší priateľ vašej pokožky na leto

Medovka lekárska, tiež známa ako Melissa officinalis, patrí medzi bylinky známe svojimi blahodarnými vlastnosťami už po stáročia. Má široké využitie v ľudovom liečiteľstve a už naše staré mamy z neho pripravovali rôzne liečivá.

Naša rodinná značka sa drží tradícií a úprimne verí, že príroda nás obdarila cennými zdrojmi zdravia. Preto sme vytvorili našu 100 % organickú vodu s melisou, ktorá bude toto leto najlepším priateľom vašej pokožky. Pozrite sa, aké sú jej užitočné vlastnosti a ako ju môžete využiť.

InaEssentials Bio voda z medovky

Medovka je známym prostriedkom na  ochranu pokožky pred škodlivými UV  lúčmi. Žiaľ, pri užívaní si teplého počasia  na pláži či pri bazéne môže silné slnko  spáliť pokožku a spôsobiť ešte vážnejšie  následky. To zahŕňa starnutie pokožky,  výskyt vrások a stareckých škvŕn.  Vystavovanie sa slnku bez ochrany môže tiež viesť k nebezpečným následkom, ako je rakovina kože.

Medovka má prirodzené ochranné vlastnosti a podľa našich testov znižuje možnosť úpalu o 60%! Vďaka tomu je skvelou dodatočnou starostlivosťou, keď trávite čas vonku v horách alebo na pláži.

Náš produkt vám tiež poskytne potrebnú starostlivosť o vašu pokožku po pobyte na slnku. Jeho jemné a úplne čisté zloženie poskytuje hĺbkovú hydratáciu a upokojenie pokožku podráždenú slnkom. Pomôže vašej pokožke rýchlejšie sa zotaviť, zanechá ju jemnú a vyživenú.

Okrem toho má medovková voda preukázaný protizápalový účinok a pomáha zlepšovať rôzne kožné ochorenia vrátane ekzémov, vyrážok a problematickej pleti.

InaEssentials Bio medovková voda

Ako používať náš produkt?

Bio medovková voda od InaEssentials je vhodná na použitie na suchú a citlivú pokožku. Ak chcete dosiahnuť maximálny účinok, aplikujte ju na problémové oblasti pomocou vatového tampónu. Tiež ju možno použiť ako tonikum pre každodennú starostlivosť o tvár, krk a dekolt. Počkajte, kým sa produkt úplne nevstrebe. Výrobok nevyžaduje oplachovanie. Odporúčame ju používať ráno a večer a po každom slnení, aby ste si užili jej jemný hydratačný a revitalizačný účinok.

InaEssentials medovková voda je prírodný darček, ktorý vašej pokožke po pobyte na slnku poskytne spoľahlivú starostlivosť. Jej účinné vlastnosti určite vyskúšajte na vlastnej koži. Objednajte si tento jedinečný prírodný produkt v našom internetovom obchode. Jej svieža aróma a efektívne pôsobenie z nej urobia jeden z vašich obľúbených objavov tohto leta!

Kúpte si 100 % BIO MEDOVKOVÚ VODU – absolútnu nevyhnutnosť pre váš letný čas práve teraz
so špeciálnou letnou – 20 % ZĽAVOU.

Jednoducho použite tento kód:

LEMONBALMSUMMER

OBJEDNAJTE TU!

„Cieľ nad rámec zisku: Aký má naša značka vplyv“

V InaEssentials veríme v odmenu komunitám, ktoré nás podporili. Preto sme hrdí na to, že môžeme členom menšinových skupín ponúknuť pracovné príležitosti, čím im pomáhame podporovať ich živobytie a poskytujeme im lepšiu budúcnosť. Výberom našich bio produktov zlepšujete nielen svoje zdravie a krásu, ale pozitívne ovplyvňujete aj životy iných. Pridajte sa k nám urobiť zmenu ešte dnes.